παρέχεται από
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ
ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ » Ενημερωτικ​ό Δελτίο Δράσεων Υπουργού Αναπληρωτή ΠΕΚΑ, Σταύρου Καλαφάτη (1-15/01/2​013)
Ενημερωτικ​ό Δελτίο Δράσεων Υπουργού Αναπληρωτή ΠΕΚΑ, Σταύρου Καλαφάτη (1-15/01/2​013)

 Αθήνα, 24  Ιανουαρίου 2013

 

 

Ενημερωτικό Δελτίο Δράσεων Υπουργού Αναπληρωτή ΠΕΚΑ, Σταύρου Καλαφάτη :

 

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την πορεία και το έργο του ΥΠΕΚΑ, ανακοινώνονται σήμερα τα στοιχεία του πρώτου δεκαπενθημέρου του Ιανουαρίου 2013 που αφορούν στις αποφάσεις, τις κοινές Υπουργικές αποφάσεις, τις εισηγητικές εκθέσεις, τα σχέδια Προεδρικών διαταγμάτων, τις συμβάσεις και τις απαντήσεις Κοινοβουλευτικού ελέγχου που εξέδωσε, υπέγραψε και απέστειλε ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΕΚΑ, Σταύρος Καλαφάτης.

 

ΠΡΑΞΕΙΣ 1-15 Ιανουαρίου 2013

 

 

ΘΕΜΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ'ΑΡΙΘΜ. 28720/8-6-2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΚΑ "ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΟΓΚΩΝ ΠΑΣΤΡΑΣ ΠΑΤΕΡΑ,ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ" (ΑΑΠ 195)

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ (ΣΙΔ) ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΠΑΤΡΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2012-2013

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕ ΑΡ. ΠΡ. 16283/28-3-2012 "ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ (Σ.Ι.Δ.) ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2012-2013

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΓΕΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΔΗΜ.ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΔΗΜΟΥ  ΗΛΙΔΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ "ΑΓΓΕΛΟΣ" ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΟΜΑΡΩΝ ΕΒΡΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΑ ΟΤ. 43 ΚΑΙ 43Α ΠΕΡΙΟΧΗΣ 87 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΙΤΛΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΑΠΟ ΒΑΡΥΝΟΜΕΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (Π.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΠΟΡΓΙΛΟΥ ΑΡ. 4, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΥΨΕΛΗ,Ο.Τ. 85017 ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΤΙΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟ ΩΣ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΘΡΩΝ ΦΟΡΤΩΣΗΣ-ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΒΩΞΙΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΑΥΤΟΥ ΕΡΓΩΝ, ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ 666.801,829 Τ.Μ., ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ "ΚΕΦΑΛΗ" ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ, ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ "S & B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ"

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ.ΑΡ.27853/4-11-2005 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ "ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΜΕΤΑΣΚΕΥΗ -ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΕΝΙΣΧΥΣΗ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΦΙΞ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ" ΕΠΙ ΤΩΝ ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΜΒΡ.ΦΡΑΝΤΖΗ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ" (ΟΙΚ.ΑΔΕΙΑ 135/05)

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ (2531/25-8-2010 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙ ΚΗΡΥΞΗΣ ΩΣ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ 6,750 ΣΤΡ. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΛΟΥΤΡΟΠΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ)

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΕΦΚΟ ΖΕΕΛΑΝΔΙΑ ΑΒΕΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ "ΓΥΑΛΟΥ" ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΠΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ 4: "ΕΠΟΠΤΕΙΑ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΕΙΔΩΝ ΑΣΠΟΝΔΥΛΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ" ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 651.128,85€ (ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ 23%) ΚΩΔ.ΣΑΜ 075/8 ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΑΞΗΣ 2011ΣΜΟ7580017 ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΣΧΗΜΑ: "ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΩΝ:Ι.NCC EΠΕ, ΙΙ.SPEED ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΕ ΚΑΙ ιι.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ".

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ 8:"ΕΠΟΠΤΕΙΑ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΩΝ ΟΙΚΟΤΟΠΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ" ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.257.276,60€(ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ 23%) ΚΩΔ.ΣΑΜ 075/8 ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΑΞΗΣ 2011ΣΜΟ7580017 ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΣΧΗΜΑ: "ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΩΝ : Ι.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ. ΙΙ.ΓΑΜΜΑ 4ΕΠΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΕΩΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΙΙ. ΙΩΑΝΝΗ ΣΙΓΑΛΑ ΤΟΥ ΝΑΤΑΛΕ".

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ 5: "ΕΠΟΠΤΕΙΑ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΕΙΔΩΝ ΑΜΦΙΒΙΩΝ/ΕΡΠΕΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ" ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.138.789,80€ (ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ 23%) ΚΩΔ.ΣΑΜ 075/8 ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΑΞΗΣ 2011ΣΜΟ7580017 ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΣΧΗΜΑ:"ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΩΝ :Ι.ΕΠΕΜ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΕ, ΙΙ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΚΑΡΓΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΙΙΙ. ΗΛΙΑ ΤΑΡΝΑΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ".

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ 6:"ΕΠΟΠΤΕΙΑ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΕΙΔΩΝ ΙΧΥΟΠΑΝΑΙΔΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ" ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 809.659,80€ (ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ 23%) ΚΩΔ. ΣΑΜ 075/8 ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΑΞΗΣ 2011ΣΜΟ7580017 ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΣΧΗΜΑ:"ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΩΝ:Ι. ΑΝΑΓΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΙ. ΕΠΕΜ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΕ ΚΑΙ ΙΙΙ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΗΛΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ"

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ 7 : "ΕΠΟΠΤΕΙΑ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΕΙΔΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ" ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.058.701,50€ (ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ 23%) ΚΩΔ. ΣΑΜ 075/8 ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΑΞΗΣ 2011ΣΜΟ7580017 ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΣΧΗΜΑ: "ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΩΝ : Ι. ΑΡΑΠΗ ΘΩΜΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΙ. ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ ΑΕ ΚΑΙ ΙΙΙ. ΠΑΠΑΧΑΡΙΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ"

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡ.3 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 24 ΤΟΥ Ν.4014/2011 (ΦΕΚ Α'209)

ΚΥΑ
(ΥΠ.ΟΙΚ.-ΥΠΕΚΑ)

ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΦΥΟΥΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ

ΚΥΑ

(ΥΠΑΝ-ΥΠΕΚΑ)

"ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΝ,ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΔΟΜΗΣΗΣ"

ΣΧΕΔΙΟ Π.Δ.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΘΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΚΡΑΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ (Ν.ΑΧΑΙΑΣ) ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΩΝ ΑΥΤΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ Π.Δ.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ "ΘΡΟΥΜΠΟΡΑΧΗ" ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ (Ν.ΑΧΑΙΑΣ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΟΝΗΣ ΤΗΣ "ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ" ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΔΟΜΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ"

ΣΧΕΔΙΟ Π.Δ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ (Π.Ο.Α.Υ.) ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΧΕΔΙΟ Π.Δ.

 

 

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ Β ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ "ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (ν. ΑΤΤΙΚΗΣ)

 

 

ΣΧΕΔΙΟ Π.Δ.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΛΕΥΚΕΣ, ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΩΛΟΥ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ)

ΣΧΕΔΙΟ Π.Δ.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ "ΒΑΡΕΙΑ-ΑΚΡΩΤΗΡΙ" "ΒΙΓΛΑ" ΚΑΙ "ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ (Ν.ΛΕΣΒΟΥ) ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ"

ΣΧΕΔΙΟ Π.Δ.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 12 ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ (Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΩΝ ΡΕΜΑΤΟΣ

ΣΧΕΔΙΟ Π.Δ.

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΩΝ ΡΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 26 ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ (Ν.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ)

ΣΧΕΔΙΟ Π.Δ.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ "ΛΟΦΟΥ ΠΑΝΙ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ (Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ) ΜΕ ΑΡΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΠΙΒΟΛΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΟΙΩΣΗΣ

ΣΧΕΔΙΟ Π.Δ.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ (Ν.ΗΛΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΔΟΜΗΣΗΣ

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ "ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΝ,ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΔΟΜΗΣΗΣ"

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 16 ΠΕΡΙΟΧΗ "ΕΘΝΟΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (ν. ΑΤΤΙΚΗΣ)

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ "ΛΟΦΟΥ ΠΑΝΙ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ (Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ) ΜΕ ΑΡΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΠΙΒΟΛΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΟΙΩΣΗΣ-ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΣΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΘΙΝΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΟΥΣ ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ Ν. ΗΛΕΙΑΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ

ΣΥΝΑΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΑΣΙΚΗΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΤΗΣ Π.Ε ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ 5156/12-12-2012 ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΣΠΑ (ΤΟΜΕΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ), ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ.3999/15-11-2012 ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΚΟΡΩΝΕΙΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ 4383/26-11-2012 ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 200 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΡΛΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗΣ & ΑΚΕ ΜΕ ΑΠ 4669/420/3-12-2012 ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, ΜΕ ΘΕΜΑ Η ΛΑΘΡΟΥΛΟΤΟΜΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ 4407/27-11-2012 ΤΩΝ ΜΑΚΡΗ ΡΑΧΗΛ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΑΡΙΝΑΣ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΖΗΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΡΛΑΣ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΥΔΕ ΚΑΡΛΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ 4494/29-11-2012 ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ 4553/30-11-2012 ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ (ΧΥΤΑ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΥ"

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ 5076/12-12-2012 ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ.4662/3-12-2012 ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ.4810/5-12-2012 ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΦΕΒΡΩΝΙΑΣ ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ.4823/5-12-2012 ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ "ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ"-ΝΈΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ.4713/4-12-2012 ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΩΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ.4355/26-11-2012 ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΚΡΗ ΡΑΧΗΛ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΕΛΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΥΡΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ.4863/6-12-2012 ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΚΟΥ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΛΟΥΚΑΙΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ.1792/6-12-2012 ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ 5138/13-12-2012 ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ-ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΑΡΟΧΗ ΟΔΗΓΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 4643/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣτΕ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ 1689/4-12-2012 ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ  ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΡΟΔΟΥ, ΚΑΛΥΘΙΕΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ 5229/18-12-2012 ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΣΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΜΒΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ 4932/10-12-2012 ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ (ΝΔ), ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΣΤΟ Ο.Τ. 37/73 ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΞΟΥΘΟΥ,ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ, ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ ΣΤΗΝ 1Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ 4447/28-11-2012 ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΑΔΩΝΙ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΝΔ), ΜΕ ΘΕΜΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΡΟΣΟΔΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ.3103/17-10-2012 ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑΣ-ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕ ΗΛΕΙΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠ 1842/10-12-2012 ΤΗΣ ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΚΟΝΔΡΑ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΚΕ ΜΕ ΑΠ 434/6-12-2012 ΤΩΝ ΣΑΜΟΙΛΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΔΙΩΤΗ ΗΡΩ, ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗ, ΣΤΑΘΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, ΖΕΙΜΠΕΚ ΧΟΥΣΕΙΝ, ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΑΓΝΗ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΡΓΟ  "ΥΔΡΕΥΣΗ ΝΗΣΩΝ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΞΩΝ"

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠ 4165/20-11-2012 ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠ 4163/20-11-2012 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΙΔΙΟ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠ 1632/30-11-2012 ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ: Η ΑΝΟΜΙΑ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠ 1827/10-12-2012 ΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΠΌ ΔΗΜΟ ΕΡΙΝΕΟΥ ΕΩΣ ΔΗΜΟ ΑΙΓΕΙΡΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠ 6903/14-12-2012 ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ 5097/12-12-2012 ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠ 1147/1-11-2012 ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ.5172/14-12-2012 ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΔ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΕΚΑ (ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 11 (ΤΥΜΒΟΣ-ΜΑΡΜΑΡΑΔΙΚΑ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 13 (ΚΑΤΩ ΣΩΡΟΣ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ.4106/19-11-2012 ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠ 2032/20-12-2012 ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΧΑΡΙΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΙΡΙΟ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ 4870/6-12-2012 ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ 4332/26-11-2012 ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ-ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ.4388/27-11-2012 ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ.5159/14-12-2012 ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΗΡΩ ΔΙΩΤΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΛΑΛΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΡΛΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ 5147/13-12-2012 ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΓΚΑΔΑ-ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ 5150/13-12-2012 ΤΩΝ ΗΡΩ ΔΙΩΤΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑ ΜΟΡΝΟΥ 

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ 5072/12-12-2012 ΤΩΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ 5046/12-12-2012 ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ 5171/12-12-2012 ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2007-2013"

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ 4111/19-11-2012 ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΒΟΡΙΔΗ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ.5170/14-12-2012 ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ. 5240/18-12-2012 ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΩΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΓΕΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΝΙΚΗΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠ 6903/14-12-2012 ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗΣ

 

 

| | | | | | |