παρέχεται από
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ
ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ » Επίσκεψη του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκη στα Παιδικά Χωριά SOS
Επίσκεψη του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκη στα Παιδικά Χωριά SOS

 13 Ιανουαρίου 2020

 
 
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
 
Κ. Χατζηδάκης: Να μην ξεχνάμε ποτέ το ενδιαφέρον των παιδιών μας για τη φύση και το περιβάλλον
Επίσκεψη του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη
 
 
Από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 
Το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη επισκέφθηκε την Κυριακή ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστής Χατζηδάκης, με σκοπό να στείλει ένα αισιόδοξο οικολογικό μήνυμα μέσω της δημιουργικότητας των παιδιών όχι μόνο του Χωριού, αλλά και της ευρύτερης κοινότητας της Βάρης.
 
Με εργαλεία πινέλα και οικολογικά χρώματα, τα παιδιά δημιούργησαν έναν πίνακα για το περιβάλλον, τον οποίον χάρισαν στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. «Κι εμείς θα τον βάλουμε στο κεντρικό κτίριο για να το ομορφύνουμε και για να μην ξεχνάμε ποτέ το ενδιαφέρον των παιδιών μας για τη φύση και το περιβάλλον», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τα παιδιά και συνεχάρη την Ομάδα Πρωτοβουλίας για τα Παιδικά Χωριά SOS για την δουλειά που κάνουν εδώ και χρόνια.
 
Στη δράση έλαβαν επίσης μέρος η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, κα Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, κ. Γιώργος Πρωτόπαπας και η Αντιπρόεδρος του ΔΣ, κα Αλεξάνδρα Κοντέλλη και ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, κ. Επαμεινώνδας Λοράνδος.
 
 
[Μπορείτε να βρείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ]
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

| | | | | | |