παρέχεται από
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΣΩΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΑΣΩΝ
ΔΑΣΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ – ΦΥΤΩΡΙΑ
ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ – ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ CITES
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ"
ΕΡΓΑ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜ. ΔΑΣΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ
ΔΑΣΗ » ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ » Δασικοί Χάρτες των Τοπικών Κοινοτήτων Ασβεστοχωρίου και Εξοχής του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη και Τοπικής Ενότητας Χορτιάτη του Ν. Θεσσαλονίκης
Δασικοί Χάρτες των Τοπικών Κοινοτήτων Ασβεστοχωρίου και Εξοχής του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη και Τοπικής Ενότητας Χορτιάτη του Ν. Θεσσαλονίκης

Η ανάρτηση αφορά τα ψηφιακά αντίγραφα των Δασικών Χαρτών των Τοπικών Κοινοτήτων Ασβεστοχωρίου και Εξοχής του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη και Τοπικής Ενότητας Χορτιάτη του Ν. Θεσσαλονίκης, όπως θεωρήθηκαν και οι οποίοι αναρτήθηκαν την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012.

Επί πλέον, περιλαμβάνεται το αντίστοιχο αρχείο της βάσης δεδομένων (πίνακες σε μορφή excel), το οποίο αποτελεί συστατικό υλικό του ανωτέρω δασικού χάρτη (επίσης δημοσιοποιείται).

ΝΕΟ: Γνωστοποίηση προθεσμιών υποβολής αντιρρήσεων.

ΝΕΟ: Συνέχιση διαδικασίας υποβολής αντιρρήσεων κατά των αναρτημένων δασικών χαρτών της ΤΕ Χορτιάτη και της ΤΚ Ασβεστοχωρίου του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

ΝΕΟ: Αναστολή Διαδικασίας Υποβολής Αντιρρήσεων κατά των αναρτηθέντων δασικών χαρτών της τοπικής ενότητας Χορτιάτη και της τοπικής κοινότητας Ασβεστοχωρίου.

Κατεβάστε όλα τα αρχεία της ανάρτησης σε μορφή zip (130MB).

| | | | | |