παρέχεται από
ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ
ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ
ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ
ΣΥΓΧΡΟΝΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ - ΚΤΙΡΙΟΔΟΜΙΚΑ
ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΕΥΓΕΠ)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΟΜΗΣΗΣ & ΠΕ.ΧΩ.ΣΧ
ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΕΣΑ
ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΕΣΥΠΟΘΑ
ΘΑΛ-ΧΩΡ 2
φωτογραφικό υλικό: Νίκος Δανιηλίδης
ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ & ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΕΣΥΠΟΘΑ » Συνεδρίαση ΚΕΣΥΠΟΘΑ 10η (16.11.2018)
 Succell News Detail
Εκτύπωση   Ελαχιστοποίηση
Συνεδρίαση ΚΕΣΥΠΟΘΑ 10η (16.11.2018)
 1. Αποστολή αποσπάσματος πρακτικού ΣΥΠΟΘΑ ΠΕ Πειραιά σχετικά με εξαίρεση του έργου «Στέγαστρα επί των πεζοδρόμων Δημοσθένους και Λυκούργου στο Δήμο Πειραιά» από το χαρακτηρισμό του ως αξιόλογου τεχνικού έργου [αρ.πρ.οικ. 26804/2011 απόφαση ΥΠΕΚΑ (ΦΕΚ 1427 Β/2011) άρθρο 2 παρ. 2].
 2. Αποστολή αποσπάσματος πρακτικού ΣΥΠΟΘΑ ΠΕ Πειραιά σχετικά με εξαίρεση του έργου «Ανακατασκευή εθνικού κλειστού γυμναστηρίου ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΓΕΡΩΦ» στο Δήμο Πειραιά από το χαρακτηρισμό του ως αξιόλογου τεχνικού έργου.
 3. Δήμος Χανίων
  Υποβολή αιτήματος παρέκκλισης ως προς το ύψος του Ι.Ν. Αγ.Παϊσίου του Αγιορείτου και ύψος κωδωνοστασίου στη θέση Αγροκήπιο Δήμου Χανίων στην εκτός σχεδίου περιοχή.
 4. Δήμος Ρόδου
  Αίτημα Προέγκρισης Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδος παραθερισμού πολυτελείας στην κτηματική μερίδα 579 γαιών Λίνδου Ρόδου.
 5. Δήμος Θεσσαλονίκης – ΠΕ Θεσσαλονίκης
  Τροποποίηση εγκεκριμένου ρυμοτομιικού σχεδίου στην ΟΜ-100 στις οδούς Βικοπούλου, Κ.Βόγα, Λουκιανού και ανωνύμου στο Δήμο Θεσσαλονίκης ιδιοκτησίας Ι.Μ. Σωτήρος Χριστού των αδελφών του Ελέους Αγ.Βικεντίου του Παύλου Καθολικής Εκκλησίας, σε συμμόρφωση της υπ’αρ. 2421/1999 απόφασης του ΣτΕ.
 6. Προέγκριση Ειδικού Χωρικού Σχεδίου (ΕΧΣ) για τη μετεγκατάσταση του Καζίνο Πάρνηθας από τον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας.
 7. Δήμος Ηλιούπολης
  Άρση απαλλοτρίωσης στην ιδιοκτησία κ.κ. Σ. Αλελέ κτλ. στο ΟΤ 463 (πρώην 664) επί των οδών Μαρίνου Αντύπα και Κύπρου.
 8. Δήμος Πειραιά
  Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Πειραιά για την επιβανεπιβολή της αυτοδικαίως αρθείσας ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης στα ακίνητα (α) επί της οδού Σκυλίτση 32 και (β) επί της οδού Ομ.Σκυλίτση 44 και Πραξιτέλους στο ΟΤ 168/Τ.26 του Δήμου Πειραιά.
 9. Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη
  Τροποποίηση εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου που καθορίστηκε με το από 20.7.1976 ΠΔ «Περί εγκρίσεως εις την εκτός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου περιοχή της Κοινότητας Φιλύρου (Θεσσαλονίκης) δια την ανέγερση Νοσοκομείου ειδικών παθήσεων» στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη ΠΕ Θεσσαλονίκης.
 10. Δήμος Δωρίδας ΔΕ Ευπαλίου Νομού Φωκίδας
  Επανέγκριση στο πλαίσιο των διατάξεων της παρ. 1 του άρθρου 31 του ν. 3937/2011 (ΦΕΚ 60 Α/30.3.2011), του θέματος «Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της τοπικής κοινότητας Μοναστηρακίου της Δημοτικής Ενότητας Ευπαλίου του Δήμου Δωρίδας (ν.Φωκίδας) και κατάργηση και επιβολή προκηπίου».
| | | | | |